Elin Wikström

Dans, teater och musik har alltid varit mina stora passioner och intressen. Jag började på danskurser när jag var 6 år och har sedan dess fortsatt. I juni förra året tog jag examen från Balettakademiens modern/nutida linje. Jag har sedan tidigare även en examen från Calle Flygares
skådespelarprogram. 

 

Modern dans är det som alltid varit mig närmst men jag har också dansat mycket jazz, show, feminine vibe och Balett, samt en del street/hiphop/locking. Jag älskar att blanda olika stilar när jag skapar och att låta de influera varandra. Förutom att jag älskar känslan av att dansa är jag också intresserad av kroppen som instrument och konstformen i sig som uttrycksmedel och språk. 

 

Jag har jobbat mycket med barn och barngrupper, både som danslärare, lärare i annat och med olika grupper i kyrkan. Jag älskar att lära ut, vara runt barn och är också intresserad av pedagogik, barns utveckling och hur människor fungerar. Just nu arbetar jag även som pianolärare, teaterlärare samt som lärarvikarie på en grundskola, samtidigt som jag satsar på skådespeleriet och mitt egna skapande.